In menig schrikdraadwinkel kunt u complete schrikdraadsets kopen voor of tegen honden. Deze sets zijn geschikt voor zowel honden als poezen en katten. Neem als voorbeeld de Gallagher Huisdier Startkit, welke speciaal is gemaakt voor honden, katten en poezen. Dit complete basissysteem creëert een elektrische barrière rondom bijvoorbeeld uw tuin, schutting, of gazon.

Het voordeel van deze schrikdraadset is dat de set ook voor de leek makkelijk te installeren is. Daarnaast heeft de set een lange levensduur, kent een uitermate laag verbruik van stroom en is veilig voor de dieren (ook niet geheel onbelangrijk).

Middels de schrikdraadset kunt een elektrische afrastering maken. Uw hond zal in het vervolg binnen deze afrastering blijven. Uiteraard is het omgekeerde ook het geval: honden uit de buurt kunnen niet door de elektrische afrastering heen. Op deze wijze is uw tuin veilig en kunnen uw honden en kleine kinderen veilig in de tuin spelen.

De Gallagher Huisdier Startkit voor honden is tevens geschikt voor katten en poezen. De set (voor kleine huisdieren) is voorzien van een muurclip. Middels de muurclip kunt u op eenvoudige wijze het apparaat aan de muur monteren.

Totale inhoud van de Gallagher Huisdier Startkit:
-75 meter schrikdraad (3-draads schrikdraad dus mogelijk van 25 meter)
-10 palen
-30 bevestingsclips
-een poortset voor 3 draden en aansluitdraden

Voor meer informatie of het kopen van de Gallagher Huisdier Startkit verwijzen wij u naar onze webshop (gegarandeerd het goedkoopst). Indien het noodzakelijk is om een groter oppervlakte af te rasteren (denk aan: grotere tuin, of een langere schutting), dan kunt u de Gallagher Huisdier Startkit uitbreiden met de Gallagher Uitbreidingskit. Met de uitbreidingskit kunt u de startkit verlengen.

Totale inhoud van de Gallagher Uitbreidingskit:
-75 meter schrikdraad (3-draads schrikdraad dus mogelijk van 25 meter)
-10 palen
-30 bevestigingsclips

 

schrikdraad honden en katten setschrikdraad honden en katten uitbreidingsset